top of page
Workshops
Teori blandat med praktik

Workshops & Utbildningar

Som tidigare gruppchef inom IT har jag hållit i många utbildningar & presentationer för kunder & personal kring kundservice, tankesätt, personlig utveckling samt ledarskap genom åren.

 

Numer håller jag mestadels i workshops och utbildar inom basövningar där vi bryter ner de olika övningarna i teorin varvat med utförande i praktiken. Vi ritar upp & pratar om övningarna i sin helhet, skannar av utförande & teknik nerifrån & upp längst med hela kroppen och ser till att grunderna är på sin plats. Vi tar även kål på myter som än idag förföljer dessa övningar som exempelvis att "Knäböj är dåligt för knäna", "Marklyft är farligt för ryggen" och "Marklyft & knäböj är inte för nybörjare".

Jag har också erfarenhet av att leda större personalgrupper och coacha personer på individnivå mot uppsatta mål för att vidareutvecklas i yrkeslivet såväl som i privatlivet och hjälpt till att utveckla hela avdelningar på företag.

Vid intresse, fyll i kontaktformuläret alternativt ring mig på 073-743 17 95 så tar vi en vidare dialog kring hur vi kan forma en workshop eller ett eventuellt samarbete ihop.

Bilder från tidigare workshops

bottom of page