top of page
DSC08428_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

OM MIG

Bakgrund

Mitt namn är Patrik Sarasúa och jag har, utöver min licens för personlig träning & kostrådgivning från SAFE Education, 22års erfarenhet från träningslivet. Under de senare tonåren fattade jag tycke för styrketräning, personlig utveckling, mental träning & ledarskap som jag har dedikerat mig åt helhjärtat sedan dess. Vidare kommer jag från en uppväxt med idrotter och en mångårig bakgrund från IT-branschen i olika ledande roller med fokus på tjänsteleverans & kundservice.

Som personlig tränare lägger jag min vikt på att utbilda, vägleda och inspirera mina klienter till att höja sin prestation, forma goda vanor & överkomma hinder både i sin träning och livet utanför.

Under årens gång inom styrketräningen har jag stött på en hel del med- och motgångar som jag har lärt mig mycket ifrån. Jag har utforskat & testat flera olika träningsmetoder samt följt branschen på nära håll. När jag själv var nybörjare hade jag turen att få arbeta med några mycket duktiga mentorer & tränare från tidigt skede och på så sätt lära mig att lyfta vikter med rätt teknik, bygga upp min kunskap och få koll på allt runt omkring redan från start. Summan av detta är det som ligger till grund för det jag lär ut till mina kunder. I övrigt gillar jag att läsa på för att ständigt lära mig mer och hålla mig uppdaterad, även fast vissa saker aldrig går ur tiden.

Träningsfilosofi

Träna tungt (men smart) med korrekt utförande har alltid varit mitt primära fokus. Jag ser absolut ingen poäng i att lägga på alldeles för mycket vikt som man sedan ändå inte kan hantera med rätt teknik. En bit in i min träning började jag verkligen förstå hur viktig den mentala aspekten är i träningen (och livet), kort därefter kostens påverkan och tillsist återhämtningen. Läs mer om detta under Grundpelare

Basövningar är något jag anser att man borde lära sig att behärska så tidigt som möjligt i sin träning. Utöver deras positiva effekter i träningen stärker de även upp områden vi använder oss av mycket i livet utanför som bland annat bålen, de posturala musklerna (för kroppshållningen) samt minimerar skaderisken vid tunga lyft.

Plats & Entréavgift

Jag bedriver min verksamhet på Gymmet Stockholm, Årstaängsvägen 33 i Liljeholmen där jag hyr in mig för att arbeta med mina kunder. Som min kund betalar du inget inträde när du ska träna med mig. Vid intresse av att teckna ett medlemskap på Gymmet kan jag erbjuda dig 20% rabatt på medlemspriset.

bottom of page