top of page

TJÄNSTER

Konsultation

Första steget sker alltid i form av en gratis konsultation för att lära känna varandra bättre. Du får möjligheten att ställa frågor och få svar på eventuella funderingar. Vi tar en närmare titt på hur ditt liv & din träning ser ut idag samt vad du har för mål. Jag ser helst att vi träffas på Gymmet men det går även att lösa över telefon eller ett digitalt möte om så önskas. Konsultationen är helt gratis & obindande.

För mer information om priser samt tidsbokning, vänligen använd kontaktformuläret på sidan eller kontakta mig på: info@patriksarasua.com så återkommer jag till dig snarast.

Personlig träning

Vi träffas på Gymmet för att noggrant gå igenom det du vill förbättra. Vi säkerställer att du tränar med korrekt teknik samt att du väljer rätt övningsval & upplägg för dina mål. Du kommer få lära dig nya tillvägagångssätt och bredda din kunskap kring de olika övningarnas syfte & funktion för att kunna göra mer medvetna val i din träning framöver.

 Jag erbjuder PT-paket med mängdrabatt baserat på antal tillfällen: 10, 20, 30 eller 40 stycken
• Vid köp av valfritt PT-paket erbjuder jag dig 20% rabatt på Online Coachning
• Avbetala räntefritt (gäller vid köp av 20st eller fler tillfällen)
• Friskvårdsbidrag går bra att nyttja om du så önskar

Inför vår konsultation kommer du få några filer att fylla i som vi sedan utgår ifrån under samtalet och som även kommer underlätta när jag skapar ett upplägg anpassat efter dig.

Online Coachning

Online Coachning - Vad som ingår

• Träningsprogram & Kostschema anpassat efter ditt nuläge & önskade läge med justeringar & rådgivning vid behov.

• Kostillskott. Rekommendationer på vilka du bör ta för att säkerställa en god hälsa.
• Veckovisa uppföljningar. Utöver vår chatt där du alltid kan skriva till mig stämmer vi av en gång i veckan för att följa upp hur det känns, hur det har gått sen senast samt gör justeringar i träningen och/eller kosten vid behov.

• Avstämningar i verkligheten, över telefon eller Zoom går också att ordna.

• Vid köp av / samarbete längre än 6 månader Online Coachning får du ett PT-tillfälle inkluderat utan extra kostnad.

Basövningar - teknik & utförande - 5st tillfällen

Vi djupdyker ner i basövningarna med primärt fokus på dina marklyft, knäböj, roddar & pressar. Du får lära dig ingående hur lyften utförs stegvis från grunden. Vi skannar av samtliga delar i ditt utförande och korrigerar vid behov för att effektivisera dina lyft samt minimera skaderisk. Oavsett om du är ny eller inte för basövningar (kanske att du till och med har uteslutit dem från din träning?) tveka inte att höra av dig.

(Företag)

Workshops & utbildningar

Med fokus på basövningar samt drag- och pressmuskulaturen.

Precis som i "Basövningar - Teknik & Utförande" håller jag även Workshops inför grupper och utbildar inom baslyften. Vi går noggrant och pedagogisk igenom & bryter ner de olika momenten i samtliga övningar.

Träningsprogram tas fram utifrån dina mål & preferenser som du kommer kunna följa på egen hand med basövningar & fria vikter i grunden och maskiner som komplement.

Träningsprogram

Kostupplägg tas fram utifrån dina mål & preferenser. Viktnedgång, viktuppgång, prestation, hälsa. Öka dina kunskaper kring mat & energi i allmänhet, få en hälsosammare relation till mat och gör aktivt mer medvetna val.

Personligt kostupplägg

För mer information om priser samt tidsbokning, vänligen använd kontaktformuläret på sidan eller kontakta mig på: info@patriksarasua.com så återkommer jag till dig snarast.

Plats & entréavgift

Jag bedriver min verksamhet på Gymmet Stockholm, Årstaängsvägen 33 i Liljeholmen där jag hyr in mig för att arbeta med mina kunder. Som min kund betalar du inget inträde när du ska träna med mig. Vid intresse av att teckna ett medlemskap på Gymmet kan jag erbjuda dig 20% rabatt på medlemspriset.

bottom of page